Proiecte arhitectura si design interior Oradea

  Informații contact

  • Adresă: România, jud. Bihor, mun. Oradea, p-ța Emanuil Gojdu nr. 45
  • Telefon: +4 0743.072.235
  • E-mail: artprenta@gmail.com

Find Us

Page : Despre noi

Share

Arhitect Oradea

CINE SUNTEM


Suntem o echipa tanara, creativa, ambitioasa, flexibila si deschisa mereu la noi colaborari in domeniul profesional, pentru a putea obtine rezultatele cele mai bune in munca pe care o depunem.

Conceptul in jurul caruia s-a format si se va dezvolta acest studio a fost acela de a ne pune amprenta prin munca noastra asupra mediului urban prin diverse proiecte studiu care sa prezinte solutii sau o alternativa arhitecturala contemporana la diverse probleme cu care se confrunta orasul, dar mai ales oamenii ca parte integranta a acestuia.

De la acest concept provine si numele studioului care este format dintr-un joc de cuvinte Art (arta) + prenta (amprenta).

Asadar target-ul nostru final este de a obtine imbunatatirea calitatii vietii dumneavoastra prin proiecte responsabile, fie ca este vorba de proiectarea unei case, al unui interior, obiect de mobilier sau spatiu urban.

Crezi ca ti-ar placea sa faci parte din aceasta echipa sau sa colaborezi cu noi? Daca da, nu ezita sa ne contactezi folosind formularul de la sectiunea Contact indiferent daca esti Arhitect, Inginer, Designer, Peisagist, Sculptor, Artist sau orice alta profesie care ne-ar putea interesa intr-o viitoare colaborare.

0
1 .
Proiecte realizate
0
2 .
Proiecte finalizate
0
3 .
Ore de munca
0
4 .
Clienti multumiti

ECHIPA


SERVICII


Arhitectura

Principala activitate pe care noi o desfasuram este proiectarea de arhitectura. Cu toate acestea, pentru a va putea oferi servicii complete de proiectare suntem intr-o stransa colaborare cu ingineri de rezistenta, ingineri de instalatii, peisagisti si urbanisti, alaturi de care formam o echipa ce conlucreaza la proiectarea obiectului de arhitectura pe care il doriti.

Pe langa proiectarea efectiva, noi va oferim si consultanta in vederea identificarii unor solutii arhitecturale, tehnice si estetice optimizate nevoilor dumneavoastra.
Pentru ca finalitatea muncii noastre nu este un dosar cu planse stampilate ci constructia in sine si pentru a ne asigura de respectarea proiectului in timpul executiei va putem oferi asistenta tehnica pe santier.

ETAPE

 • Intocmirea temei de proiectare in functie de necesitatile dumneavoastra
 • Realizarea unui model 3D conceptual
 • Obtinerea avizelor si acordurilor necesare
 • Elaborare documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC)
 • Realizarea Proiectului tehnic (PT) si a Detaliilor de executie (DDE)
 • Urmarirea lucrarii pe toata durata executiei

Deoarece fiecare proiect este diferit si fiecare client are nevoi diferite, pretul acestui serviciu variaza in functie de mai multe aspecte. Daca sunteti interesat de un proiect de arhitectura va rugam sa ne contactati pentru a va putea face o oferta de pret adaptata nevoilor dumneavoastra.

Design Interior

Artprenta Studio ofera servicii de design interior complete care nu se opresc la nivelul unor imagini 3D foto-realiste deoarece noi va oferim sprijin in alegerea materialelor care se potrivesc gustului si bugetului dumneavoastra si ne asiguram ca aceste materiale sunt puse in mod corespunzator in opera, in conformitate cu proiectul de design interior. Acest lucru este dus la indeplinire prin supravegherea santierului pe toata durata executiei lucrarilor.

Proiectul de design interior va fi prezentat intr-o mapa in format tiparit color care va contine plansele tehnice pentru realizarea si dispunerea mobilierului in spatiu, a corpurilor de iluminat, a instalatiilor de incalzire/sanitare, dar si a obiectelor decorative. Totodata proiectul va contine si simulari 3D fotorealiste din mai multe unghiuri. O alta componenta importanta a proiectului de design interior o constituie listele cu cantitati de materiale, acestea fiind necesare atat pentru comandarea materialelor cat si pentru estimarea costurilor lucrarii.

ETAPE

 • Tema de proiectare – discutii cu privire la necesitatile functionale, preferintele estetice, cromatice, buget etc.;
 • Realizarea Releveului – este o etapa obligatorie indiferent daca spatiul pentru care urmeaza sa fie realizat proiectul de design interior are deja un proiect sau un releveu realizat deoarece de cele mai multe ori intre proiect si situatia reala exista anumite diferente care pot avea influente mari in regandirea spatiului interior;
 • Propunere concept design interior – in functie de detaliile stabilite prin tema de proiectare vom realiza o varianta conceptuala pe care o vom prezenta sub forma unor imagini 3D fotorealiste (randari);
 • Alegerea materialelor – Aceasta este etapa in care vom vizita impreuna magazinele partenerilor nostri pentru a va prezenta materialele utilizate in proiect;
 • Proiectul de design interior – Dupa alegerea materialelor utilizate in proiect urmeaza realizarea proiectului tehnic de design interior care implica realizarea planselor tehnice necesare pentru executarea lucrarilor;
 • Executia lucrarilor realizata sub supravegherea noastra – In proiectul tehnic vor fi stabilite etapele in care este obligatorie prezenta noastra pe santier pentru a ne asigura de faptul ca echipele responsabile de executia lucrarilor respecta acest proiect. In cazul in care exista nelamuriri cu privire la informatiile din proiectul tehnic aveti posibilitatea de a solicita clarificarea lor telefonic sau pe santier;
 • Receptia lucrarilor – Este etapa in care se face o ultima inspectie a lucrarilor executate si in care se solicita eventuale retusuri;

Deoarece fiecare proiect este diferit si fiecare client are nevoi diferite, pretul acestui serviciu variaza in functie de mai multe aspecte. Daca sunteti interesat de un proiect de design interior va rugam sa ne contactati pentru a va putea face o oferta de pret adaptata nevoilor dumneavoastra.

Doriti mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim ?